Povestea noastra | Contact | Cum comand | Termeni si conditii | Dictionar dermatocosmetic

Nu ai inca produse in cos

Ten   Corp   Par   Deo   Buze   Picioare   Suplimente alimentare   
Comenzi telefonice: 021/413.89.50 (tarif normal)                                     E-mail: office@manicos.ro.
Manicos Termeni si conditii

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

Utilizarea (vizitarea sau cumpararea de produse) site-lui www.manicos.ro implica acceptarea unor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand pe site-ul nostru.

I Termeni si conditii

1. Utilizarea site-ului

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul www.manicos.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii.
(Inregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele comercializate.)

2. Schimbarea termenilor si conditiilor

SC MANICOS SRL isi rezerva dreptul sa faca modificari, actualizari privind termenii si conditiile, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.
SC MANICOS SRL isi rezerva dreptul sa faca modificari in structura site-ului fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.
Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

3. Drepturi de autor

Continutul site-ului www.manicos.ro (texte, fotografii digitale, simboluri grafice, date tehnice, alte informatii) este proprietatea S.C. MANICOS SRL si este aparata de legea pentru protectia drepturilor de autor.
Folosirea fara acordul S.C. MANICOS S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (acoperirea in totalitate a prejudiciului plus daune interese).

4. Confidentialitate

Datele personale ale fiecarui client sunt confidentiale si vor fi folosite de catre S.C. MANICOS S.R.L. numai in scopul declarat al acestui site. Societatea noastra se obliga sa nu furnizeze aceste date unei terte persoane.
S.C. MANICOS S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor produselor software sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru.

5. Corectarea informatiilor eronate

Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.


II PLATA SI LIVRARE

1. Comanda minima

ONORAM ORICE COMANDA INDIFERENT DE VALOAREA ACESTEIA !!!

2. Modalitati de plata

Plata se poate efectua cash la receptia coletului sau prin card bancar.
Plata include contravaloarea produselor comandate si costul transportului.

Transportul se poate efectua prin:

Posta Romana;
Curier rapid.

Comenzile la care clientul opteaza pentru transport prin Curier Rapid, inregistrate pana in ora 12, se predau la Curier Rapid in aceeasi zi. Comenzile la care clientul opteaza pentru transport prin Posta Romana, inregistrate pana in ora 15, se predau la Oficiul Postal in ziua urmatoare.
Daca au trecut 5 zile lucratoare si nu ati primit coletul, va rugam sa ne anuntati sau sa contactati curierul pentru solutionarea eventualelor probleme aparute.
Pentru comenzi mai mari de 99 lei transportul este GRATUIT.
Produsele de pe acest site sunt oferite in limita disponibilitatii stocului. Nu pot fi cerute despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate (lipsa produsului din stoc, eventuale greseli de tiparire etc.). In aceste cazuri S.C. MANICOS S.R.L. va anunta clientul despre problemele aparute telefonic sau prin e-mail pentru a modifica comanda. Valoarea maxima a obligatiilor S.C. MANICOS S.R.L. fata de clientii sai, in cazul nelivrarii produselor sau a livrarii necorespunzatoare, reprezinta valoarea sumelor primite de la clienti.

III CONDITII DE RETURNARE

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului" (conform ordonantei nr. 130/2000).
Coletele trimise de catre dvs, prin curier, avand plata transportului la destinatie, vor fi refuzate. Va rugam sa anuntati inainte de a expedia un colet catre S.C. MANICOS S.R.L. si sa nu expediati decat prin CURIER RAPID.

IV Atentionari

Pentru suplimentele alimentare comercializate pe acest site , va rugam sa tineti cont de urmatoarele:
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.
A se pastra la maxim 20°C, ferit de lumina directa.
SC MANICOS SRL isi rezerva dreptul de a modifica preturile afisate pe site, in functie de modificarile de preturi survenite.

VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE!
SC MANICOS SRL
RO 448528
J40 /13618 /1991
Tel/Fax: 021/240.05.06 Str. Drumul Taberei 37, Bl. Z 43, Ap. 64, Sector 6, Bucuresti

© Manicos SRL 2013
021 / 413.89.50
luni -> vineri, 9:00 - 17:00
Suport clienti
Contactati Manicos
Cum comand?  |  Termeni si conditii  |  Contact  |  Dictionar dermatocosmetic