Program: Luni - Vineri: 10:00-17:00
Comenzile primite intre 31.07.2020 - 16.08.2020 vor fi onorate incepand cu data de 17.08.2020.


Din dragoste pentru natura si din grija pentru sanatate au luat nastere produsele de ingrijire pentru buze semnate Manicos. Regasiti in gama noastra balsamuri special concepute pentru a oferi buzelor atentia cuvenita si o hidratare optima. Puteti incerca un balsam de buze natural sau un balsam de buze vegetal, ambele avand la baza ingrediente atent selectate, din inima naturii, care promit sa ofere buzelor nutrientii necesari pentru un aspect sanatos.

Un balsam de buze aplicat corespunzator actioneaza asemenea unui strat de protectie contra factorilor externi, asigurand totodata si o hidratare optima a stratului ce le acopera. Regenerante, cicatrizante, calmante in arsuri, cu efecte antiseptice, pot fi folosite si pentru a trata diverse afectiuni. Sunt recom

» Balsam de buze » Balsam de buze natural

spacer

manicos.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.