Program: Luni - Vineri: 10:00-17:00
DECLARAȚIE PRIVIND PROTECȚIA DATELOR LA UTILIZAREA SITE-ULUI WEB

Prezenta declarație privind protecția datelor la utilizarea site-ului web descrie modul în care MANICOS SRL, organizată în baza legii române, cu sediul în Bucuresti, str. Drumul Taberei nr.37 Bl. Z43 Ap 64, sector 6, Cod 061358, România, cod de identificare fiscală RO448528, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/13618/1991, în calitate de operator prelucrează/prelucrăm datele cu caracter personal sau alte informații ale dvs., în special în sensul Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal („RGPD”) la utilizarea site-ului web https://manicos.ro 

1. CATEGORIILE DE DATE CU CARACTER PERSONAL, SCOPURILE PRELUCRĂRII, TEMEIUL JURIDIC ȘI SURSA

a. Date cu caracter personal furnizate de dvs. în mod activ:

La crearea unui cont de utilizator pe site-ul nostru web vi se va solicita furnizarea următoarelor date cu caracter personal: numele, adresa poștală, adresa de e-mail, parola selectată. Manicos SRL prelucrează aceste date cu caracter personal pentru a vă furniza serviciile noastre. Furnizarea acestor date cu caracter personal este voluntară. Cu toate acestea, în cazul nefurnizării acestor date cu caracter personal, nu veți putea crea un cont de utilizator. Temeiul juridic al prelucrării acestor date cu caracter personal este contractul de utilizare a site-ului web încheiat cu dvs. [art. 6 alin. (1) lit. b) RGPD].

Dacă vă abonați la buletinul informativ și sunteți de acord cu primirea buletinelor informative și prelucrarea adresei dvs. de e-mail în acest scop, vi se va solicita furnizarea adresei de e-mail. Vom utiliza adresa dvs. de e-mail pentru trimiterea periodică a buletinelor informative. Furnizarea adresei dvs. de e-mail este voluntară. Cu toate acestea, în cazul nefurnizării adresei dvs. de e-mail nu veți primi buletine informative. Temeiul juridic al prelucrării datelor cu caracter personal pentru trimiterea buletinelor informative este reprezentat de consimțământ [art. 6 alin. (1) lit. a) RGPD].

b. Alte informații colectate în mod pasiv:

În plus față de datele cu caracter personal pe care le furnizați în mod activ, site-ul web poate colecta automat, prelucra și stoca anumite informații, pe bază de pseudonim, de la dvs.:

informații privind dispozitivul și utilizarea – acestea pot include (1) informații specifice privind dispozitivul utilizat pentru accesarea site-ului web (inclusiv, dar fără a se limita la model, sistem de operare, adresă IP, limbă, operator și alte informații similare) și (2) informații privind utilizarea caracteristicilor, funcțiilor sau notificărilor dispozitivului pentru a vă recunoaște și analiza tendințele;

analiza site-ului web – de exemplu, cât de des un utilizator folosește site-ul web, utilizare agregată, date privind performanța. Utilizăm instrumente de analiză a site-ului web pentru a înțelege mai bine funcționalitatea și utilizarea site-ului nostru web.

Temeiul juridic pentru aceasta este reprezentat de interesele noastre legitime [art. 6 alin. (1) lit. f) RGPD] care sunt următoarele: monitorizarea și menținerea performanței site-ului web și analiza tendințelor, utilizării și activităților în legătură cu site-ul nostru web. 

2. DESTINATARII

Colegii noștri care administrează site-ul web și furnizează servicii IT pot avea acces și/sau prelucra datele dvs. cu caracter personal. Transferul respectiv al datelor dvs. cu caracter personal se întemeiază pe interesele noastre legitime. Interesele noastre legitime vizează transmiterea datelor cu caracter personal în cadrul societatii, în scopuri interne de administrare și asistență. Accesul este limitat la colegii care au nevoie să cunoască datele.

De asemenea, Manicos poate transfera datele dvs. cu caracter personal către firmele de curierat. Poate transfera datele dvs. si catre autoritățile guvernamentale, consilierii juridici și consultanții externi, în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor. Temeiul juridic pentru această prelucrare este reprezentat de respectarea obligației legale căreia îi este supusă Manicos SRL sau de interese legitime, cum ar fi exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.

Lista actualizată a persoanelor împuternicite cu prelucrarea datelor și părților terțe cu care partajăm date este disponibilă la cerere adresată Manicos SRL, pe baza datelor de contact indicate mai jos.

3. CARE SUNT DREPTURILE DVS. ȘI CUM VI LE PUTEȚI EXERCITA?

Dacă v-ați exprimat consimțământul cu privire la activități de prelucrare a datelor cu caracter personal, vă puteți retrage consimțământul în orice moment, cu efecte pentru viitor. Retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea prelucrării datelor anterioară retragerii consimțământului.

În temeiul legislației aplicabile privind protecția datelor aveți dreptul: să solicitați accesul la datele cu caracter personal, să solicitați rectificarea datelor cu caracter personal; să solicitați ștergerea datelor cu caracter personal, să solicitați restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal; să solicitați portabilitatea datelor și opoziția în cazul prelucrării datelor cu caracter personal. Rețineți că drepturile susmenționate pot fi limitate în contextul legislației naționale aplicabile privind protecția datelor. De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere în fața autorității competente de supraveghere a protecției datelor.

4. CÂT TIMP PĂSTRĂM DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL?

Datele dvs. cu caracter personal vor fi păstrate cât timp va fi necesar pentru a vă furniza serviciile solicitate. Atunci când Manicos SRL nu mai are nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru respectarea obligațiilor contractuale sau legale, le vom elimina din sistemele și evidențele noastre și/sau vom face demersuri pentru a le anonimiza în mod corespunzător, astfel încât să nu mai puteți fi identificat pe baza acestora, în măsura în care nu trebuie să păstrăm informațiile care vă privesc, inclusiv datele cu caracter personal în scopul respectării obligațiilor legale sau de reglementare la care este supusă Manicos SRL, de exemplu perioadele legale de păstrare.

5. CONTACTAȚI-NE

MANICOS SRL

Bucresti, str. Drulul Taberei 37, Bl. Z43, Ap. 64, Sector 6

Tel : 021 4138950

Fax : 021 2400506


spacer

manicos.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.