Program: Luni - Vineri: 10:00-17:00
Livrari in Uniunea Europeana

Cine poate cumpara.


Pot comanda si cumpara persoanele fizice si juridice.

Pentru moment persoanele fizice sau juridice pot vizualiza produsele de interes pe site-ul manicos.ro si daca prezinta interes cel putin un produs, selecteaza unul din produsele dorite, completeaza adresa de email si numarul de telefon in casutele de la optiunea de COMANDA INSTANT, accepta ”Termeni si Conditii” si apasa butonul TRIMITE COMANDA, urmand sa fie contactat de un reprezentant al firmei pentru preluarea comenzii.

Dupa finalizarea comenzii telefonice sau pe email, Clientul va primi o proforma pentru efectuarea platii ce contine contravaloarea produselor si tuturor cheltuielilor de transport.

Plata produselor

Plata produselor se poate face online prin card bancar sau ordin de plata.

Livrarea in tarile din Uniunea Europeana

Tarile in care se face livrarea internationala sunt : Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru, Croatia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Polonia, Portugalia, Regatul Unit, Cehia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Olanda, Ungaria,

Taxele si durata transportului pentru livrarea internationala difera in functie de tara.

Costurile de livrare pentru tarile din Uniunea Europeana sunt urmatoarele :

Greutate colet

Cost

0-2kg

49 lei

2.001-2.5kg

96 lei

2.501-3kg

105 lei

3.001-3.5kg

114 lei

3.501-4kg

123 lei

4.001-4.5kg

132 lei

4.501-5kg

141 lei

Taxele de livrare sunt valabile doar pentru localitatile pentru care DHL Express nu percepe costuri suplimentare din zona continentala. Pentru zonele insulare si zonele extraurbane ( sate, commune, zone limitrofe ) DHL Express poate percepe taxe suplimentare.

Pentru greutati mai mari ale coletului si functie de localitatea Clientului, acesta va primi pe factura proforma costul exact al transportului si al produselor.

spacer

manicos.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.