Program: Luni - Vineri: 10:00-17:00
Într-o lume încărcată de produse cosmetice pline de ingrediente care pot dăuna organismului, este necesar să le căutăm pe cele cu o formula cat mai curata si mai aproape de natural. Majoritatea antiperspirantelor pe care le găsim în comerț conțin saruri de aluminiu, ce poate avea efecte negative asupra organismului deoarece blocheaza canalele sudoripare si transpiratia. Folosit pe termen lung, aluminiul a fost asociat cu riscul de Alzheimer, se poate depune la nivel osos favorizând apariția osteomalaciei sau osteoporozei si poate produce dezechilibre hormonale.

Va propunem o gama de deodorante fara saruri de aluminiu sau alcool, cu formule eficiente pe baza de ingrediente naturale precum glicerina vegetala si extracte de salvie, plop negru, hamei sau nalba.

» Deodorant fara aluminiu

» Deodorant fara aluminiu

spacer

manicos.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.